ОСТАННІ НОВИНИ

На Форумі видавців у Львові очікують понад 40 тисяч любителів книг

|

На початку осені, 15-18 вересня, Львів традиційно перетвориться на величезний книжковий ярмарок та літературний фестиваль. Вже у 23-ій раз місто прийматиме Міжнародний книжковий Форум видавців. Щоразу цей захід стає все масштабнішим, зокрема й цьогоріч організатори запланували близько тисячі різноманітних заходів та очікують понад 40 тисяч відвідувачів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

книга

Як повідомила під час наради президент ГО «Форум видавців» Олександра Коваль, робота з підготовки до Форуму відбувається у плановому режимі. “Ми укладаємо угоди з оренди приміщень та інформаційного супроводу. Також триває затвердження розширеного плану заходів”, – зазначила вона.

Учасники наради, серед яких представники структурних підрозділів облдержадміністрації, правоохоронних органів та державних установ, основну увагу зосередили на питанні безпеки відвідувачів Форуму.  Йшлось і про забезпечення громадського порядку та контролю за безпекою дорожнього руху біля місць проведення заходів.

Розглянули й питання щодо належного медичного забезпечення, медіа-підтримки, а також розповсюдження поліграфічної інформаційної продукції.

“Форум видавців – це дуже знаковий захід для Львівщини, тому щоразу ми повинні планувати його особливо ретельно”, – на завершення наради голосив губернатор Олег Синютка.

Більше інформації про 23 Національний книжковий Форум можна дізнатись тут.

Довідка

Форум видавців у Львові – інтелектуальна та культурно-мистецька подія №1 в Україні та одна з найбільших у Східній Європі. З 1994 року її проводить ГО “Форум видавців”.

Мета Форуму – сприяння розвиткові українського суспільства, зростанню культурного, інтелектуального і професійного потенціалу особистості і громад, кращій соціальній адаптації людей; промоція української літератури в Україні і за кордоном, іноземної в Україні; створення сприятливих умов для взаємодії читачів та видавців; сприяння розвиткові в Україні цивілізованого книжкового ринку.

Фото: dt.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *