ОСТАННІ НОВИНИ

Біля польського кордону правоохоронці впіймали двох браконьєрів

|

Сьогодні вночі, 12 серпня, прикордонники на Львівщині затримали дох браконьєрів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС.

160812 Мисливці Сянки1

Так,прикордонники відділу «Сянки» Мостиського загону отримали інформацію про незаконне полювання поблизу державного кордону України.

«Група реагування прикордонників прибувши до місця події за 50 метрів від кордону з Польщею виявила двох чоловіків, один з яких мав мисливську рушницю та набої. Жодних документів що посвідчують особу, реєстраційних документів на зброю та дозволів на полювання чоловіки не мали, тому громадян було затримано та доставлено на прикордонний підрозділ. Затриманими виявились мешканці одного із сіл Турківського району Львівщини, 1982 та 1999 року народження», – повідомляють прикордонники.

За порушення прикордонного режиму стосовно затриманих громадян складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 202 КУпАП, в подальшому зброю та затриманих прикордонники передали працівникам Нацполіції.

Зазначимо, що відповідно до Положення про прикордонний режим, затвердженого Постановою КМУ від 27.07.1998 року №1147, а саме статтею 21 визначено, що полювання у прикордонній смузі здійснюється з обов’язковим  інформуванням  розпорядником полювання або особисто мисливцем органів або підрозділів Державної прикордонної служби, в межах відповідальності яких буде проводитися полювання, у визначеному порядку. У  смузі  місцевості  між лінією державного кордону та лінією прикордонних інженерних споруд полювання забороняється.

Фото: ДПС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *