ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні по обіді трамваї №4 почне курсувати за звичним маршрутом

|

Як повідомив заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Олексій Зварич, планується, що сьогодні з 14:00 год. трамваї №4 курсуватимуть за своїм звичним маршрутом «вул. Торф’яна – Академія мистецтв». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

трамвай

Нагадаємо, вчора, 10 серпня, о 18:00 відбулася пробна обкатка реконструйованої трамвайної лінії вздовж вул. І. Франка та І. Свєнціцького. Першим трамваєм, який проїхав по відновленій лінії, став вагон «Tatra KT4D» № 1157. Під час пробної обкатки фахівці ЛКП «Львівелектротранс» перевірили правильність монтажу контактної мережі, роботу трамвайних стрілок та інших елементів інфраструктури трамвайної лінії. За результатами пробної обкатки дозволено рух трамваїв із пасажирами по реконструйованій лінії.

Нагадаємо, що реконструкція трамвайних колій і дорожнього полотна на вулицях І. Франка та І. Свєнціцького здійснювалася в рамках реалізації проекту «Трамвай на Сихів». Зокрема, було реконструйоване розворотне кільце «Академія мистецтв», яке тепер дозволяє розвертатися трамваям у будь-якому напрямку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *