ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція затримала львів'янина, який отримав на пошті пакунок з наркотиками

|

Працівники Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності затримали львів’янина, котрий мав при собі наркотики та причетний до крадіжок номерних знаків з автомобілів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

1

Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність за двома статтями Кримінального кодексу України.

До оперативників надійшла інформація про групу осіб, які налагодили канал постачання поштою психотропів з Івано-Франківщини до Львова. Призначались нарковмісні препарати для подальшого збуту у місця позбавлення волі.

10 серпня правоохоронці встановили особу одного із підозрюваних – ним виявився 18-річний львів’янин. Чоловіка затримали біля  одного з відділень пошти у Сихівському районі під час розпаковування поштового пакету, у якому був мобільний телефон, всередині якого були таблетки «субутекс».

2

«В ході перевірки особистих речей затриманого оперативні працівники також виявили рукописні записи про різні марки автомобілів, їх державні реєстраційні номерні знаки та адреси. З пояснень юнака, було з’ясовано, що він у нічний час знімав номерні знаки з автомобілів і пропонував власникам їх викупити за грошову винагороду. Ціна винагороди коливалась у межах від чотирьохсот  до тисячі гривень. У вилучених записах зафіксовано понад десять таких номерних знаків та детальний опис їх місця знаходження», – повідомив начальник Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України підполковник поліції Роман Мицак.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *