ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти стверджують, що Садовий живе на території сиротинця, побудованого Шептицьким

|

Активісти спільноти «Врятуй Шевченківський Гай» стверджують, що міський голова Львова Андрій Садовий «вдало приховав від львів’ян, що живе на території сиротинця, який збудував Митрополит Андрей Шептицький та подарував монахам Свято-Іванівської Лаври». Про це вони повідомляють на своїй сторінці у Facebook.

гай1

За словами активістів, про це свідчать дані Інституту пам`яткоохоронних досліджень при Міністерстві культури України, зокрема – витяги з матеріалів, які готували дослідники для конференції на тему: «Музей народної архітектури та побуту у Львові – спадщина митрополита Андрея Шептицького» 30-31 жовтня 2015 року.

гай

«Червоним обведено межі землі, яка по суті б мала б прилягати до «Шевченківського гаю». Також додаємо фото, зроблені нещодавно, де чітко видно маєток Садового і занедбану будівлю, де швидше за все і був сиротинець. Андрій Іванович вдало господарює на землях, де колись жили знедолені діти. Між будівлями навіть немає жодних огорож. То, може, головний господарник Львова претендує і на решту? І чи вірите Ви, що після такого він проґавить можливість загребти землі «Шевченківського гаю» не тільки під візит-центр?», – наголошується у повідомленні.

гай2

гай3

5

6

7

8

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *