ОСТАННІ НОВИНИ

Олімпіада. П’ятий день для українців обіцяє бути цікавим

|

У п’ятий день Олімпіади у Ріо-де-Жанейро українці будуть змагатися за медалі аж у восьми видах програми на які в українців є чималі «претензії».

56

Зокрема, Ганна Соловей виступить в індивідуальній гонці з велошосе з роздільним стартом серед жінок. Змагання розпочнеться о 14:30 за київським часом.

Дещо пізніше вступить у боротьбу Олег Омельчук. Він спробує пройти кваліфікацію у стрільбі з пістолета з 50-ти метрів. Кваліфікація отримає свій старт о 15:00. Якщо українець її подолає, то фінал для нього запланований на 18:00.

О 16:00 розпочнеться індивідуальна гонка з велошосе з роздільним стартом серед чоловіків. Українець Андрій Грівко вдруге спробує зачепитися за медалі.

О цій же порі (можливо, на кілька десятків хвилин пізніше) вийде на фехтувальну доріжку зі своєю рапірою Ольга Лелейко. Її перша суперниця по 1/16 фіналу вже відома – Астрід Гюйар з Франції.

Інна Логутенкова на Доні Грегоріусі близько 16:00 вийде на спеціалізований майданчик. Вона візьме участь у першому дні змагань з кінного спорту у виїздці. Командні виступи обійдуться без України.

Великі надії на медалі Україна у середу покладає в академічному веслуванні.

16:22 – стартує фінал серед чоловічих четвірок парних. Український екіпаж – Іван Довгодько, Дмитро Міхай, Артем Морозов та Олександр Надтока – пробився у вирішальний заїзд напряму, тому цілком можуть розраховувати на нагороди.

16:34 – стартує фінал серед жіночих четвірок парних. Від України тут виступлять Дарина Верхогляд, Олена Буряк, Анастасія Коженкова та Євгенія Німченко. І знову ж таки, українки пробилися у фінал напряму, і є серед фаворитів фіналу.

Остання учасниця від України у стрільбі з лука – Анастасія Павлова – буде намагатися подолати непідкорений бар’єр у вигляді 1/16 фіналу індивідуальних змагань. О 18:02 вона схрестить свою зброю з Луїзою Сайдієвою з Казахстану.

Шабліст Андрій Ягодка свої фехтувальні бої розпочне о 18:45 за київським часом. Перший суперник у нього не надто серйозний – Мойтаба Абедіні з Ірану, тому є всі шанси пробитися в 1/8фіналу.

Після 19:00 розпочнуть змагання з вітрильного спорту у класі «470» українці Павло Мацуєв і Борис Швець. На сьогоднішній день у них заплановано два заїзди.

О 22:00 у боротьбу у багатоборстві зі спортивної гімнастики серед чоловіків вступить лідер кваліфікації Олег Верняєв.

А завершить змагальний день для України Еліна Світоліна. О 0:45 уже 11-го серпня українська тенісистка вийде на корт і зіграє проти Петри Квітової з Чехії за вихід у півфінал жіночого турніру. Нагадаємо, в 1/8 фіналу Світоліна сенсаційно обіграла Серену Вільямс.

Чемпіон

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *