ОСТАННІ НОВИНИ

Діти захисників України з Яворівщини відпочили у Львові

|

У Львові на відпочинку побувала чергова група дітей учасників АТО. Цього разу на запрошення соціального проекту «Мій тато захищає Україну» до міста Лева прибула дітвора із Яворівщини. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

58

Як завжди, організатори проекту доклали максимум зусиль, аби цей день для діточок наших Героїв був цікавим, веселим та пізнавальним. А розпочався він із екскурсії Ботанічним садом Львівського національного університету імені Івана Франка, що на вулиці Черемшини, 44.

На великій та затишній території Ботанічного саду діточки побачили неймовірну красу – екзотичні квіти, кущі та дерева стелилися доріжками звідусіль. І не дивно, адже в саду Франкового вишу росте понад 5 тисяч видів рослин! Особливо вабили малечу пальмові дерева, біля яких кожна дитина хотіла зробити на згадку фото.

Помилувавши око такою красою, діточки вирушили на зустріч наступним пригодам. Після пізнавальної прогулянки Ботанічним садом, на них чекали активні забави на гойдалках та різноманітних атракціях у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького.

Тут малеча відчула себе наче в казці, де всього багато і, що головне, – все доступно.

Вдосталь нагойдавшись, настрибавшись та набігавшись, діточки із Яворівщини переїхали на ще одну зустріч – до парку «Дитяча Планета». Тут кожен мав можливість випробувати свою вправність на батутах, тарзанках та гірах. Також діточки облюбували лабіринт та ігрові автомати.

Поміж переїздами з одного місця розваг в інше, діточок також пригостили солодощами, які люб’язно надали партнери соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну». Моршинський завод мінеральних вод «Оскар» для кожної дитинки, яка приїжджає для участі в акції «Відпочинь у Львові», надав водичку, а від компанії «ЛІМО» діточки отримали морозиво.

Отримавши чудові враження та позитивні емоції у Львові, щаслива малеча вирушила додому, аби там розповісти, як все-таки добре стати частинкою проекту «Мій тато захищає Україну»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *