ОСТАННІ НОВИНИ

Російські війська заблокували виїзд з окупованого Криму

|

Російсько-окупаційні війська заблокували контрольні пункти в’їзду-виїзду «Каланчак» і «Чонгар» до окупованого Криму. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

крим

Як йдеться у повідомленні прикордонників, російсько-окупаційні війська призупинили пропускні операції навпроти КПВВ «Чонгар».

«Таким чином наразі  в контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом ситуація ускладнилася. Контрольні органи країни-окупанта оформлюють лише тих осіб, які прямують на тимчасово окупований півострів, і  лише у КПВВ «Чаплинка».

Зазначимо, що також повністю заблокованим залишається  контрольний пункт «Каланчак», де окупанти не здійснюють пропуск осіб та транспортних засобів в обидва боки», – зазначає Держприкордонслужба України.

Як раніше повідомляли ЗМІ, 7 серпня окупанти призупинили пропуск через адміністративний кордон з окупованим Кримом. Пізніше стало відомо, що до Криму через поромну переправу в Керчі завезли колони російської військової техніки. Незабаром рух на пунктах пропуску “Каланчак” і “Чаплинка” відновили.

Фото: reportazhyst.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *