ОСТАННІ НОВИНИ

Російські війська вже розблокували пропуск через «Чонгар» на межі з Кримом

|

Російсько-окупаційні війська відновили пропускні операції навпроти контрольно-пропускного пункту в’їзду-виїзду «Чонгар». Адже сьогодні  контрольні органи країни-окупанта призупиняли пропуск осіб та транспортних засобів на даному напрямку.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

1

«Таким чином наразі  повністю заблокованим залишається  контрольний пункт «Каланчак», де окупанти не здійснюють пропуск осіб та транспортних засобів в обидва боки. А у КПВВ «Чаплинка» контрольні органи країни-окупанта оформляють лише тих осіб, які прямують на тимчасово окупований півострів», – йдеться у повідомленні.

Як сьогодні повідомляв Львівський портал, російські війська заблокували виїзд з окупованого Криму. Водночас 7 серпня окупанти призупинили пропуск через адміністративний кордон з окупованим Кримом. Пізніше стало відомо, що до Криму через поромну переправу в Керчі завезли колони російської військової техніки. Незабаром рух на пунктах пропуску «Каланчак» і «Чаплинка» відновили.

Фото:  chongar-news.ucoz.net

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *