ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний мотоцикліст злетів у кювет. Є постраждалі

|

На Львівщині під час ДТП постраждали водій та пасажир мотоцикла. За попередніми даними, нетверезий мотоцикліст не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

мотоцикл в кюветі

 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 серпня о 1.30 у селі Старява Старосамбірського району. За попередніми даними, 19-річний житель Старосамбірського району, керуючи мотоциклом «Мінськ», не вибрав безпечної швидкості руху і з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП водій та 16-річний пасажир мотоцикла, котрі, за даними медиків, перебували у стані алкогольного сп’яніння, отримали травми різного ступеню важкості і були госпіталізовані.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, – карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років).

Всі обставини автопригоди під час якої травмувалося двоє юнаків, встановлюються, проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *