ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники вилучили авто, рушницю, сир та ананаси

|

Упродовж останньої доби працівники Львівської митниці зафіксували 35 випадків порушень митних правил, вилучили товарів на майже 100 тис. гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС України у Львівській області.

митник

Так, у пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» працівники митниці запобігли ввезенню в Україну нового багатофункціонального косметологічного апарату. Його намагалась ввезти громадянка України, мешканка Львівщини, у багажному відділені легкового автомобіля.

У пункті пропуску «Угринів – Долгобичув» у паливному баку та в передній панелі автомобіля «Opel Corsa» митники знайшли приховані від митного контролю 190 пачок сигарет з фільтром різних торгових марок. Перевозив їх громадянин Польщі. За таку витівку у поляка вилучили автомобіль.

Окрім того, працівники виявили мисливську рушницю, майже 100 кг твердого сиру та ананасів, пральні машини, що були у вжитку, пластмасові щитки для електропроводки.

Здебільшого громадяни порушували митні правила передбачені статтею 471 Митного кодексу України (порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю).

За цими фактами складено проколи про порушення митних правил. Товари вилучено. Справи скерують до суду, який і визначить покарання.

Загалом з початку цього року працівники Львівської митниці зафіксували понад  три тисячі порушень митних правил, вартість предметів правопорушення – майже 65 млн гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *