ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові кримінальна «парочка» побила і пограбувала працівника банку

|

У Львові випадкові знайомі пограбували працівника банку: після спільного «застілля» у парку зловмисники відібрали у львів’янина телефон і гроші. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

вкрав

Як повідомляють у поліції, до Галицького відділу поліції 6 серпня із заявою про пограбування звернувся 37-річний львів’янин, працівник однієї з банківських установ.

«Чоловік повідомив, що він випадково познайомився із жінкою та чоловіком і згодом, близько 03.00 ночі, вони спільно вживали алкоголь у районі парку «Високий замок». Під час «застілля» нові знайомі, застосувавши фізичну силу, відібрали в нього мобільний телефон «Самсунг» та гаманець, в якому були гроші в сумі 3000 гривень та 103 долари США, після чого втекли», – йдеться у повідоленні.

Правоохоронці встановили особи і в порядку ст.208 КПК України затримали двох підозрюваних у пограбуванні львів’янина. Ними виявилися 37-річний житель Волинської області та 32-річна жителька міста Тернопіль.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 КК України (Грабіж, поєднаний з насильством, – карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років). Проводиться досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *