ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ затримала групу осіб, що спланувала три теракти на Львівській залізниці

|

Служба безпеки України на Львівщині попередила підрив на трьох ділянках міжнародних залізничних сполучень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі СБУ.

3

У результаті спецоперації оперативники виявили та затримали 5 членів терористичної групи, які планували одночасно підірвати залізничні колії у трьох різних напрямках від обласного центру.

Один з терористів був затриманий під час закладання вибухівки на мосту біля села Дубляни Львівської області. Він намагався чинити опір і відкрив стрільбу. В результаті поранено одного із співробітників СБ України. Вогнем у відповідь правоохоронці поранили та затримали зловмисника. Наразі життю офіцера СБУ та терориста нічого не загрожує.

1

Під час проведення обшуків у затриманих співробітники спецслужби вилучили велику кількість вогнепальної зброї, вибухівки та комплектуючих для її виготовлення, зокрема: гранатомети РПГ-7 та РПГ-26, гранати РГО, Ф-1, РГД–5,  п’ять кілограмів вибухівки марки IХ 25 та 600 грамів тротилу, три електродетонатори, три пістолети та велику кількість набоїв різного калібру. Тривають обшуки та інші невідкладні слідчі дії.

2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *