ОСТАННІ НОВИНИ

На Японській у Львові незабаром з’явиться новий сквер

|

У Львові Франківському районі міста облаштовують сквер на вул. Японській. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

1

Запланована площа виконання робіт – 1531 м.кв. Станом на сьогодні вже облаштовано  понад 430 м.кв. Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Гарантспецбуд-Захід».

На початку вересня ремонт у сквері буде завершений.

Як розповів заступник голови Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин, відповідно до проекту, у сквері змінена конфігурація доріжок, буде облаштована велодоріжка. Також тут облаштують освітлення  Замощення матиме  вкраплення гранітних плит.

2

В цьому році у Франківському районі буде облаштовано громадський простір на вул. Пулюя – так звана піша алея. Станом на сьогодні проводяться роботи по заміні теплотраси. Після завершення вказаних робіт буде розпочато проведення благоустрою. Вартість об’єкту–1000 тис.грн., площа виконання робіт – 2000 м.кв.

На території району розпочато роботи з облаштування громадського простору на вул. Тролейбусна-Володимира Великого. Вартість об’єкту – 1200 тис.грн. Запланована площа виконання робіт – 2424 м.кв.

3

Загалом, у Львові вже облаштовано сквер на вул. Зеленій. Тривають роботи з облаштування громадських просторів на пл. Вишиваного, вул. Ряшівській, вул. Свєнціцького, вул. Морозній, вул. Трильовського.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *