ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Львова організовують молодіжний табір

|

12-15 серпня поблизу Львова відбудеться Молодіжний патріотичний табір в рамках освітнього проекту «Курс Вільних Людей». Організаторами є громадська організація «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» за сприяння Міністерства молоді і спорту України, передає Львівський портал.

1

Це табір для активної молоді, яка хоче вчитися, діяти і творити зміни свого оточення та держави. Його програма спрямована на всебічний розвиток особистості, утвердження національних цінностей та активної життєвої позиції. Тож учасниками табору можуть стати всі молоді люди, які дійсно хочуть змінюватися та змінювати Україну. Як бонус, це чудова можливість відчути неймовірну атмосферу табору, відпочити та знайти нових друзів з різних куточків країни.

У програмі: лекції з актуальних тем, дискусії, ділові ігри, перегляд фільмів, вечори біля багаття, смуги перешкод, спортивні та командні ігри.

«Цей табір можна назвати стартовою платформою для молодих людей, які хочуть в майбутньому займатися громадською роботою та розбудовувати нашу державу. Тим більше, що такий формат заходу є легким для сприймання: що може бути краще, ніж вчитися відпочиваючи. Нагадаю, що це лише один із заходів «Курсу Вільних Людей». Далі учасників чекатимуть практичні семінари та реалізації власних ініціатив», – говорить співорганізатор проекту Оксана Дацків.

Подібні табори також проведуть у Києві та Сумах. Вік учасників – 16-24 роки. Хочеш стати учасником? Реєструйся.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *