ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали озброєного нападника на іноземця

|

Учора, близько 7 години ранку, патрульним надійшло орієнтування про двох чоловіків, які побили громадянина Нігерії на вулиці Кульпарківській. Зловмисники викрали його особисті речі і втекли по вулиці Петлюри. Потерпілого госпіталізували до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

55

За даними поліції, інспектори помітили підозрюваних на території однієї з шкіл. Чоловіки почали викидати награбоване та втікати в різні сторони. Одного з них затримали.

57

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Серед речей, що чоловік намагався викинути були ключі, зарядний пристрій, засоби особистої гігієни, предмет схожий на пістолет, сумка, документи громадянина Нігерії, пластикові картки та близько 200 грн.

59

За деякий час невідома жінка намагалась викрасти всі ці речі до приїзду слідчих. Невідому затримали та доставили до Залізничного відділу поліції. Інспектори встановили, що громадянка є родичем другого нападника.

60

Раніше, 26 травня, патрульні затримували одного з нападників за пошкодження вікна сходової клітки предметом схожим на гвинтівку. Підозрюваному 30 років, він раніше судимий за крадіжку та розбій.

Справою займається слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *