ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у ДТП постраждало четверо людей

|

На Львівщині не розминулися два легковики. Четверо осіб серед яких є неповнолітня дитина опинилися у лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА.

ДТП

За даними відомства, ДТП трапилося вчора о 18:15 у с. Надітичі Миколаївського району на автодорозі Київ – Чоп. 26-річний водій легкового автомобіля «Мерседес», скоїв зіткнення з автомобілем «Сітроен», під керуванням 29-річного жителя с. Рудники Миколаївського району.

Внаслідок ДТП було травмовано три особи, з них одна дитина, усі жителі села Рудники Миколаївського району, яких з травмами різного ступеня важкості госпіталізовано до Миколаївської центральної районної лікарні, а саме:

водій автомобіля “Мерседес”, 1987 року народження, госпіталізований до реанімаційного відділення,  стан на 06:00 год. 6 серпня – важкий;

пасажирка автомобіля “Мерседес”, 1967 року народження, госпіталізована до хірургічного відділення, стан на 06:00 год. 6 серпня – середньої важкості;

пасажирка автомобіля “Мерседес”, 2001 року народження, госпіталізована до хірургічного відділення, стан на 06:00 год. 6 серпня – середньої важкості.

Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Причини події з’ясовуються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *