ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові при злеті мало не розбився літак

|

У Львівському аеропорту мало не розбився літак, який вирушав за маршрутом Львів – Бориспіль. Про це повідомляють активісти «Варта1», передає кореспондент Львівського порталу.

3

«Сьогодні близько 7.00 в Міжнародному аеропорту імені Данила Галицького у Львові при злітному маневрі в літака, що прямував маршрутом Львів – Бориспіль, вийшли з ладу кермові складові шасі… Дякуючи професіоналізму екіпажу та досить малій швидкості літака, пасажири відбулись легким переляком та тимчасовими незручностями», – йдеться у повідомленні.

У коментарі Львівському порталу Служба авіаційної безпеки відмовилася коментувати цей інцидент і порадила з’ясувати це у прес-службі Аеропорту або в авіакомпанії МАУ.

Тим часом у авіакомпанії МАУ повідомляють, що інцидент зі злетом мав місце.

«В процесі розбігу літака «Боїнг 737-300», який виконував рейс PS034 Львів – Київ сьогодні, 5-го серпня 2016 року, був проведений перерваний зліт. Такі дії були виконані екіпажем через виявлення ймовірної технічної несправності. Наразі  всі пасажири рейсу перебувають в терміналі аеропорту. МАУ проводить технічний огляд повітряного судна «Боїнг 737-300» і пошук можливої несправності», – йдеться у повідомленні.

Також у МАУ приносять вибачення за доставлені незручності.

«Пасажирам буде надано весь комплекс послуг, передбачений в подібних випадках. Люди будуть доставлені до місця призначення іншим повітряним судном МАУ. Виліт зі Львова заплановано на 11:15. Для МАУ безпека пасажирів, екіпажів і повітряних суден», – пріоритет №1. – наголосили в МАУ.

Додамо, що в січні цього року у небі після 15 хвилин польоту задимівся літак «Львів – Київ»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *