ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали великобританця-контрабандиста

|

Громадянин Великобритації намагався перевезти через кордон партію сигарет. За спробу приховати сигарети іноземець позбувся автомобіля вартістю майже 150 тис. грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС України у Львівській області.

1

Учора, 4 серпня, в зону митного контролю  пункту пропуску «Шегині – Медика» для виїзду в  Республіку Польщу смугою руху «зелений коридор» прибув автомобіль під керуванням громадянина Великобританії.

Під час візуального огляду автомобіля  в митників виникла підозра про наявність у ньому товарів, що переміщуються з приховуванням від митного контролю.

Автомобіль  скерували в місце поглибленого огляду, де в конструктивних порожнинах під декоративною обшивкою бічних дверей,  а також за задньою стінкою додатково облаштованої тумбочки митники та прикордонники знайшли 1379 пачок сигарет різних марок.

2

Так громадянин Великобританії вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю,  тобто з використанням спеціально виготовленого сховища. Тож окрім сигарет, за  ознаками порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст.483 Митного кодексу України, митники вилучили автомобіль «RENAULT TRAFIC»  2010 р.в.

Загалом упродовж доби у цьому пункті пропуску працівники митниці  запобігли незаконному ввезенню пристрою  для виготовлення тротуарної плитки в розібраному вигляді, загальною вагою 243 кг, майже 130 літрів мийних засобів, частини моста до трактора. Тож будь-яке порушення митних правил фіксується , а громадяни притягуються до відповідальності.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *