ОСТАННІ НОВИНИ

До осені у Львові обіцяють полагодити електронні табло на трамвайних зупинках

|

З вересня у Львові обіцяють знову запустити електронні табло на зупинках електротранспорту. Про це повідомляє прес-службі міськради міста з посиланням на заступника директора ЛКП «Львівелектротранс» Олексія Зварича.

табло

«Сьогодні програмісти працюють над тим, щоб якнайшвидше відновити роботу електронних табло, які відображають інформацію про рух трамвайних маршрутів. Зокрема, йдеться про табло на трамвайних зупинках на пл. Ринок та на вул. Саксаганського.

«Понад два місяці тому ми змінили оператора GPS-контролю. На сьогодні новий оператор доопрацьовує відповідну програму. Кінцевий термін, доки мають запрацювати табло – 1 вересня. Але не виключено, що інформація про прибуття трамваїв відображатиметься на електронних табло вже завтра», – зазначив Олексій Зварич.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», на сьогодні не працюють 3 табло на зупинках вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

«Одне з них не на залізничному вокзалі, оскільки вийшла з ладу плата керування, нова вже в дорозі,  і два біля «Львівської політехніки» через те, що табло було встановлене на старій зупинці, яка зараз демонтована.  Ми виготовляє нову опору», – розповіли у ЛКП «Львівавтодор». Також тимчасово відсутня інформація по маршруту №6. «Це спричинено змінами трамвайних маршрутів через ремонти вулиць та постійними коригуваннями розкладу руху», – додали у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, у Львові встановлено 26 електронних табло, які відображають інформацію про рух трамвайних маршрутів. Двома з них – на пл. Ринок та на вул. Саксаганського – опікується ЛКП «Львівелектротранс». Ще 24 табло встановлені вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6, обслуговує їх ЛКП «Львівавтодор».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *