З’явилися деталі вибуху у Львові

|

Сьогоднішній вибух у Львові відбувся, коли чоловік намагався порухати пакет зі сміттям біля свого помешкання ногою. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

1

Як відомо, сьогодні, 4 серпня, о 9.55 у багатоквартирному будинку по вулиці Коломийській у Львові пролунав вибух, внаслідок якого важкі травми отримав 31-річний львів’янин, котрий винаймав квартиру у цьому будинку.

За попередніми даними, вийшовши з квартири, чоловік побачив біля дверей два пакети зі сміттям. Коли він спробував відсунути пакети ногою, пролунав вибух. З важкими пораненнями потерпілого було госпіталізовано. Наразі лікарі встановлюють діагноз. Також пошкоджені стіни загального коридору на поверсі та двері квартири.

3

На місці події працює слідчо-оперативна група, експерти та вибухотехніки. Наразі правоохоронці встановлюють що стало причиною вибуху та тип задіяного вибухового пристрою. Вирішується питання правової кваліфікації цього злочину згідно норм Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

2

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *