ОСТАННІ НОВИНИ

З осені львів’янам видаватимуть паспорти по-новому

|

Відтепер усі послуги мешканці Залізничного району можуть отримати «на місці» – запрацював новий Центр надання адміністративних послуг на вул. І.Виговського, 32. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

паспорт

Подати звернення, записатись на прийом до посадовця, подати заяву на отримання адміністративної послуги та отримати її результат – все це доступно у новому офісі ЦНАП. У тестовому режимі офіс почав працювати 2 серпня.

З жовтня і українські, і закордонні паспорти також можна буде оформляти у Центрах надання послуг.

Весь комплекс послуг, який працює в територіальних підрозділах ЦНАП, працює і в офісі на І.Виговського. Зокрема, мешканці можуть звернутися у ЦНАП за такими послугами:

  • Львівської міської ради та її структурних підрозділів (в тому числі і документів дозвільного характеру);
  • Державної міграційної служби (оформлення та видача паспорта громадянина України, вклейка фотокартки при досягненні 25- та 45-річного віку, реєстрація та зняття з реєстрації місця проживання громадян);
  • Державної реєстраційної служби (реєстрація речових прав, реєстрація юридичних осіб та СПД тощо);
  • Держгеокадастру у м. Львові Львівської області;
  • Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області (подача декларації про початок виконання підготовчих робіт, будівельних робіт, про готовність об’єкта до експлуатації);
  • Держгірпромнагляду (реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів тощо).

Розроблено ряд організаційних моментів спільно із Залізничною районною адміністрацією, і планують відтестувати двогодинний формат надання послуг по прописці – виписці (реєстрації місця проживання, зняття з реєстрації місця проживання): клієнт подає належний пакет документів і через дві години може забрати результат. Якщо такий формат буде успішний, його впроваджуватимуть у роботі в інших офісах.

У новоствореному офісі – такий же принцип роботи, працюють до 20:00 год. двічі на тиждень, буде робоча субота. Також потрапити на прийом до адміністратора можна попередньо замовивши візит через сторінку на сайті міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *