ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські Львівщини опановують японські бойові мистецтва

|

На вулицях стане безпечніше: поліцейські Львівщини здобувають нові практичні знання у межах проекту «Безпека понад усе: ефективна поліція», який в Україні започаткували вперше. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

_MG_8848

_MG_8712

_MG_8750

Проект «Безпека понад усе: ефективна поліція» розпочався у Львові ще наприкінці лютого цього року. Упродовж трьох місяців поліцейські відпрацьовували техніки самозахисту від холодної зброї, рукопашних атак на базі Академії Айкібудзюцу під керівництвом інструкторів цієї Академії.

IMG_8819

IMG_8851

Як пояснив президент Академії Айкібудзюцу, шеф-інструктор Олександр Козловський, навчання складається з двох курсів: базового та поглибленого. Тривалість кожного курсу – 3 місяці. “Під час тренувань поліцейські здобувають загальну та спеціальну фізичну підготовку, вивчають особливості анатомії людини, методики і практики виконання технічних прийомів. Поглиблений курс – відпрацювання технік самозахисту від холодної зброї, рукопашних атак, – зазначив він. – Кожен з цих етапів завершується іспитом з присвоєнням звання “спеціаліст” (базовий курс) та “інструктор” (поглиблений курс)».

IMG_8857

Поліцейські навчатимуться старовинним та сучасним японським бойовим мистецтвам, зокрема ДайторюАйкі-дзюдзюцу, Айкідо Йосінкан, Дзю-дзюцу, Карате Вадо рю.

IMG_8859

«Я пройшла тримісячний курс навчання. Він – дуже ефективний, підтвердженням цьому є процес затримання порушників, який відбувається коротко і чітко. Основна мета навчання – використати силу противника проти нього самого», – зауважила командир 1-го батальйону Управління патрульної поліції Львова Світлана Гірняк.

IMG_8865

IMG_8887

Поліцейські, які пройшли навчання, успішно склали іспит та отримали звання молодшого інструктора, допомагатимуть шеф-інструкторам викладати у Львові та поширювати свої знання по усій Україні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *