ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині оштрафували керівника Податкової інспекції за хабар

|

На Львівщині засуджено працівницю Податкової, яка спокусилася на хабар. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

суд

Районний суд визначив для чиновниці міру покарання – штраф у розмірі однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати посади, пов”язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарськихобов”язків строком на три роки.

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, відкритого за ч.1 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, керівник відділу районної ДПІ ГУ ДФС у Львівській області вимагала та отримала від підприємця чотириста доларів США за нестворення штучних перешкод у здійсненні підприємницької діяльності.

За цю суму чиновниця обіцяла не накладати штраф та не притягувати підприємця до адміністративної відповідальності. Під час передачі коштів правоохоронці затримали працівницю податкової у її службовому кабінеті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *