Дорогою з Польщі зникла дівчина. Підозрюється її фанатично відданий релігії попутник

|

На Львівщині розшукують зниклу дівчину, яка 2 серпня 2016 виїхала з Польщі до України і зникла у невідомому напрямку. Про це пишуть активісти «Варти1» на сторінці спільноти у Facebook, передає Львівський портал.

розшук

18-річна Ангеліна Славич – уродженка Донеччини, зріст 170 см, блакитні очі, волосся русяве. Була одягнена в чорні джинси і сіру футболку. При собі мала блакитний рюкзак.

Із документів мала лише видане Красноармійським РАГС Донецької області свідоцтво про народження і одноразовий документ для перетину кордону.

«Поряд з нею може бути чоловік, якому 41 рік, називає себе «Раб Божий Виталий» (російською), прізвище Ревенков, мешканець Луганська, в Україні може бути зареєстрований як переселенець. Він має з собою посох, ручка посоху у формі орла. Дуже часто хреститься. Має ваду з ходою.

Дівчина перебуває під сильним психологічним впливом фанатично відданого своїй вірі чоловіка. Він часто буває в Почаївській лаврі і є ймовірність, що і цього часу він туди завітає.

Ймовірним кінцевим пунктом прямування є Харків. Є також небезпека відвідування Луганська», – йдеться у повідомленні.

Прошу усіх, кому щось відомо, повідомити її мамі, Славич Світлані або за номерами 0666869139, 0509327351, 0504711637.

Також за можливості просять роздрукувати повідомлення про розшук та розвісити у себе в місті в людних місцях та на вокзалах.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *