ОСТАННІ НОВИНИ

У Парку культури відремонтують стадіон «Юність»

|

У Парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького у Львові за 9,3 млн грн проведуть капітальні роботи стадіону «Юність». На стадіоні мають реконструювати трибуни та роздягальні, а також зробити накриття від дощу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

«Власне Парк культури – замовник, він оголосив тендер. Вже є розроблена уся проектно-кошторисна документація. Вона у встановленому законодавством порядку одержала усі погодження, пройшла Держбудекспертизу. Відповідно до проектної документації, передбачається загальна місткість трибуни – 480 осіб, з них 360 – сидячих і 120 – стоячих місць.

А також там буде дах, який захищатиме від дощу і проектантом передбачено спеціальні технічні рішення, які би захищали від сонця.

Згідно з умовами відкритих торгів, відкриття пропозиції конкурсних торгів відбудеться 30 серпня цього року.

Ми розраховуємо, що наприкінці вересня переможець торгів вже би мав приступати до виконання робіт. До кінця року такі роботи можуть бути завершені.

Згідно з кошторисною документацією, необхідно 9,3 млн. грн.

Ще є роздягальні, які так само будуть реконструйовані. Проектант тісно спілкувався із спортивним клубом і він брав зразки кращих європейських стадіонів з регбі, вивчав, як вони облаштовані, які там технології використовуються і ці технології намагався використати у своїй проектній документації», – зазначив Михайло Мороз, в.о. начальника управління культури ЛМР.

Фото: wikimapia.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *