ОСТАННІ НОВИНИ

19-річний львів’янин став найкращим спортсменом Львівщини

|

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками липня 2016 року члена національної збірної команди України з кульової стрільби, майстра спорту України міжнародного класу львів’янина Ігора Кізиму. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

1

Це почесне звання молодий талановитий львівський спортсмен виборов завдяки тріумфальному виступу на юніорському чемпіонаті світу зі стрільби по рухомій мішені, що 24 липня ц.р. завершився у місті Зуль (Німеччина). На цих представницьких офіційних міжнародних змаганнях студент ІІІ курсу Львівського училища фізичної культури Ігор Кізима, представник армійського спорту Львівщини виборов 6 (!) медалей: 2 золоті особисті медалі у вправах МГ-12, МГ-11а; 2 золоті командні медалі у вправах МГ-11а, ГП-12; одну бронзову особисту нагороду у вправі ГП-12 та одну бронзову командну медаль у вправі ГП-11а.

Значною мірою завдяки успіху І. Кізими збірна юніорська збірна України, випередивши команди Росії та Китаю, посіла І місце у загальнокомандному заліку серед 20-ти країн учасниць. В активі українців 8 золотих, 2 срібних і 5 бронзових нагород.

Незабаром відбудеться урочисте вшанування найкращого спортсмена Львівщини та його тренерів за підсумками спортивного липня 2016 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *