ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині сільський голова сам собі збільшив зарплатню

|

На Львівщині прокуратура «спалила» сільського голову, який преміював сам себе. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі відомства.

гроші

Так, у Миколаївському районі один із сільських голів всупереч законодавству виписав собі премію.

«Миколаївським відділом Золочівської місцевої прокуратури Львівської області в ході проведення перевірки додержання вимог антикорупційного законодавства виявлено зловживання одного із сільських голів району, який заволодів коштами територіальної громади. Працівниками місцевої прокуратури встановлено, що посадовець, усупереч законодавству, без погодження сесії місцевої ради, підписав розпорядження на особисте преміювання, зокрема, надав собі матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових проблем у розмірі середньомісячної заробітної плати, що становить майже 7300 грн», – розповідають у прокуратурі Львівської області.

За вказаним фактом 26 липня цього року Миколаївським відділом Золочівської місцевої прокуратури Львівської області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 191 КК України (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *