ОСТАННІ НОВИНИ

У Новегії розбився туристичний автобус з українцями

|

За повідомленням Посольства України, в Норвегії близько 18 години за 100 км від м.Олесунд сталася ДТП за участі туристичного автобусу, внаслідок якої постраждали громадяни України. Про це повідомляє департамент консульської служби МЗС України на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

1

«За даними поліції, в автобусі перебувала 41 особа, всі вони, в т.ч. водій та керівник групи, – громадяни України. На місці ДТП перебуває вертоліт та машини швидкої допомоги, пожежники. Одна людина загинула, від 8 до 10 пасажирів отримали важкі травми та вже доставлені до лікарні. Інші члени групи розміщуються в найближчих готелях», – йдеться у повідомленні.

Як пояснюється далі, станом на зараз є інформація про одного загиблого українця. Ще декілька громадян України отримали поранення різного ступеню тяжкості.Посольство перебуває на зв’язку з лікувальним закладом та з туроператором, родичі проінформовані.

Водночас у МЗС додали: «Посольство тримає розвиток ситуації на особливому контролі, підтримує постійний контакт із керівником групи, туроператором та представниками правоохоронних органів».

Для оперативного зв’язку активовано гарячу лінію Посольства України в Норвегії +4796869801 та  МЗС України: +380442381657″.

Фото: vidia.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *