ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуація у зоні АТО загострилася: бойовики відкривали вогонь 70 разів

|

Ситуація в зоні АТО активізувалась на всіх напрямках – російські окупаційні війська сімдесят разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України, у тому числі і з забороненою Мінськими угодами 120-мм та 152-мм важкої зброї. Про це Львівському порталу повідомили у пре-центрі АТО.

АТО

Як йдеться у повідомленні, найбільш складною ситуація залишається на Донецькому напрямку.

«Артилерія великих калібрів та міномети застосовувались по позиціях у Авдіївці та Пісках. Вогонь із забороненої 120 мілімітрової зброї вівся ворогом у Троїцькому. З мінометів, кулеметів та гранатометів різних систем, стрілецької зброї гатили по населених пунктах в районі Горлівки та Адіївки. Поблизу Нижнього Лозового окупанти застосували броньовані машини піхоти. У Світлодарську та Майорську працював ворожий снайпер», – зазначає прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку було гаряче у Водяному, Мар’їнці та Красногорівці – їх обстрілювали з мінометів різних калібрів. У Красногорівці ворог застосував БМП. У Широкіному, Гранітному та Талаківці супротивник вів вогонь по українських опорних пунктах із мінометів, великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї.

«Близько сьомої години вечора поблизу Мар’їнки противник здійснив спробу прориву українських позицій двома диверсійними групами на різних напрямках. Українські військові дали гідну відсіч. Завдяки злагодженим діям особового складу ворог відступив на свої початкові вогневі позиції. Втрати противника склали до 8 осіб. Втрат серед українських військових не має», – йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

З настанням темної пори доби ворог порушив режим тиші на Луганщині. В районі Новоалександрівки та Кримського окупанти застосували БМП, 122 мм артилерію, міномети 120 мм та 82мм калібру, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, працював снайпер. По Б.Кошарній та Новозванівці вівся мінометний та кулеметний вогонь.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *