ОСТАННІ НОВИНИ

Нині у п'яти об'єднаних громадах проходять перші місцеві вибори

|

Сьогодні ще у п’ятьох громадах Рівненської та Харківської областей проходять перші вибори місцевих голів і депутатів. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко на своїй сторінці у Facebook.

вибори

Після цього у Рівненській області будуть утворені Смизька селищна, Висоцька і Пісківська сільські об’єднані громади. У Харківській області з’являться Мереф’янська міська та Чкаловська селищна об’єднані громади.

«Вітаю місцевих жителів, це впевнений і дуже відповідальний перший крок до нової якості життя. Маю надію, найближчим часом до них приєднаються сусідні громади, щоб мати більше ресурсів і можливостей для розвитку. Водночас розраховую на наших парламентарів у прийнятті зареєстрованого у Верховній Раді законопроекту №3638 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо механізму стимулювання подальшого процесу добровільного об’єднання територіальних громад». Він дозволить місцевим радам приєднуватися до вже створених об’єднаних громад за спрощеною процедурою», – написав Геннадій Зубко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *