ОСТАННІ НОВИНИ

Моторошна ДТП за участі рейсового мікроавтобуса Київ-Броди: троє загиблих, четверо госпіталізованих

|

На Рівненщині пасажирський мікроавтобус зі сполученням Київ-Броди зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок аварії загинули три людини, ще четверо у лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Рівненській області.

1

Трагедія сталася сьогодні близько першої ночі на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Грушвиця-2.

2

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 30-річний водій автомобіля «Volkswagen Crafter», житель Тернопільської області, рухаючись із Києва у напрямку Львова і здійснюючи обгін, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив бокове зіткнення із автомобілем «SCANIA R480» під керуванням 51-річного дніпровчанина, який їхав у зустрічному напрямку.

У результаті ДТП один пасажир автомобіля «Volkswagen Crafter», 27-річний житель Бродів, загинув на місці події, та двоє його пасажирів, 48-річний житель Радивилова та  58-річний мешканець міста Мелітополь, померли у реанімаційних відділеннях Рівненської центральної районної та обласної клінічної лікарнях.

3

Ще четверо жителів Рівненщини та Львівщини із тяжкими травмами госпіталізовані до Рівненської обласної клінічної лікарні. Водій вантажівки не постраждав.

Наразі правоохоронці встановлюють кількість пасажирів, яка була у мікроавтобусі, та проводять слідчі дії, аби ідентифікувати усіх учасників пригоди.

4

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *