ОСТАННІ НОВИНИ

Всі беруть і він брав: «Самопоміч» вигороджує свого депутата-хабарника

|

Фракція «Самопоміч» у Львівській облраді своєрідно відреагувала на інформацію про  затримання за хабар завідувача хірургічним відділенням 8-ї клінічної лікарні Львова, депутата облради від «Самопомочі» Василя Савчина. Про це йдеться у їхній офіційній заяві, передає Львівський портал.

хабар

«Василь Савчин – дуже авторитетний та унікальний хірург-комбустіолог, який врятував тисячі життів після опіків. Завдяки його авторитету та міжнародним контактам лікарні міста та області отримали допомогу від міжнародних організацій на мільйони доларів. Тож ми не виключаємо спробу елементарно його підставити та дискредитувати.

Медицина сьогодні існує не завдяки державі, а всупереч, залишаючись на плечах пацієнта і лікаря. Багато кризових ситуацій, коли відсутні медикаменти та необхідні інструменти. Їх просто немає. З цим стикався кожен з нас. Якщо це саме такий випадок, то з таким підходом можна пересадити всіх лікарів і пацієнтів теж, вони ж також винні», – наголосила голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Львівській обласній раді Інна Свистун.

Як повідомляв Львівський портал, на хабарі у 500 доларів затримали завідувача хірургічним відділенням 8-ї клінічної лікарні Львова, депутата Львівської облради від «Самопомочі» Василя Савчина.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *