ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян кличуть на благодійний марафон «Разом потягнемо»

|

Мешканців та гостей міста 6 серпня очікує силове шоу «Рекорд заради життя», у рамках благодійного марафону «Разом потягнемо», який відбудеться на проспекті Свободи (площа перед Оперним театром). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

Захід розпочнеться концертом акапельної групи «Пікардійська терція» та виступом Олега Табакова, що буде початком благодійного марафону під гаслом «Разом потягнемо!», під час якого Олег «Тягнизуб» Скавиш встановить новий рекорд України та Гіннеса, потягнувши зубами одночасно два «Чудо-поїзди» з дітьми всередині.

Олег Скавиш є лікарем-педіатром ЗУСДМЦ, тому він вирішив свій новий рекорд спільно з благодійним фондом «Крила надії» присвятити благодійній меті – допомозі у зборі коштів на лікування дітей з онкологічними недугами.

«Встановивши декілька рекордів, я зрозумів, що увагу, яку вони викликають, можна використати для важливої мети і запропонував таку ініціативу, щоб своїм прикладом закликати всіх поєднати зусилля і продемонструвати справжню силу добра, яке примножується, коли ми разом. Разом потягнемо», – повідомив Тягнизуб.

«Дуже добре, що в нашому місті сильні люди не тільки демонструють власні вміння та популяризують спорт і здоровий спосіб життя, а допомагають тим, хто цього особливо потребує», – зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *