ОСТАННІ НОВИНИ

Громадськість запрошують у конкурсні комісії з відбору держслужбовців

|

Львівська ОДА оголошує відбір представників громадських об`єднань до складу конкурсних комісій, котрі обиратимуть претендентів на посади державної служби категорій «Б» та «В». Про це Львівському порталу повідомили у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

187 лупа

Зокрема, кандидатів можуть висувати громадські об’єднання, які відповідають наступним вимогам:

1) наявність державної реєстрації громадського об’єднання не пізніше ніж за 12 місяців до дня оприлюднення повідомлення про проведення відбору представників громадських об’єднань до складу конкурсних комісій;

2) наявність статусу юридичної особи;

3) провадження статутної діяльності, пов’язаної зі сферою розвитку державної служби, державного управління (у тому числі у сфері, що пов’язана із діяльністю облдержадміністрації) або управління людськими ресурсами, сприяння упровадженню принципів належного врядування за період не менш як 12 місяців до дня подання заяви.

Конкурс відбудеться 9 вересня 2016 року. Заяви необхідно подати до 30 серпня, за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. №430 або надіслати на електронну пошту [email protected].

За детальною інформацією звертайтеся за тел.: (032)2-999-106. Контактна особа: Ольга Березюк – начальник відділу комунікацій з громадськістю департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *