ОСТАННІ НОВИНИ

Як у Львові відзначатимуть День хрещення Русі

|

У четвер, 28 липня, на Львівщині відзначать річницю Дня хрещення Русі-України. До визначної дати приурочили низку різноманітних заходів. Про це повідомили у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

ЛОДА

Зокрема, завтра о 17:00 год у Львові на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку, розпочнеться екуменічний молебень за Україну за участі представників усіх Церков – спадкоємців Святоволодимирового хрещення. Відбуватимуться святкові богослужіння і у храмах області.

Також до визначної дати організують тематичні інформативні бесіди, конкурс малюнка у дитячому відпочинковому таборі “Арніка” для дітей із шкіл-інтернатів. До Дня хрещення Русі-України запланували і концерти духовної музики у Львівському музеї історії релігії. Відбуватимуться вони протягом 29–31 липня. Початок о 15:00 год.

А у бібліотеках області презентують тематичні виставки та проводитимуть бесіди. Зокрема відвідувачів чекають у таких книгозбірнях Львівщини: Львівській обласній бібліотеці для юнацтва (пл. Ринок, 9) протягом 27–29 липня з 10:00 до 18:00 год; Львівській обласній бібліотеці для дітей (вул. Винниченка,14) 27 липня з 12:00 год. А також – у Турківській районній бібліотеці, бібліотеці-філії с. Дмитровичі Пустомитівської РЦБС, бібліотеці-філії м. Хирів Старосамбірської РЦБС, бібліотеці-філії с. Руда Кам’янка-Бузької РЦБС.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *