ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці викрили у Дрогобичі підпільний гральний бізнес

|

У Дрогобичі правоохоронці викрили підпільний гральний заклад. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

1

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно із оперативниками Дрогобицького відділу поліції, викрили гральний зал, який маскував свою діяльність під виглядом інтерактивного клубу.

2

Незаконний заклад був розташований у нежитловому приміщенні по вулиці Самбірській у місті Дрогобич під вивіскою інтерактивного клубу, де всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» відвідувачам цілодобово надавалися послуги з доступу до участі в азартних іграх та виплачувалася грошова винагорода від гри. Клієнтами підпільного грального закладу, який працював у закритому режимі поблизу місцевої автостанції, були «свої» відвідувачі, діяльність грального залу приховувалась від оточуючих, вхідні двері постійно зачинялися на замки, при цьому було повністю обмежено вхід будь-яких випадкових гравців.

3

Згідно ухвали Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області, у приміщенні грального закладу на вулиці Самбірській, 82  було проведено санкціонований обшук у ході якого правоохоронці вилучили 6 системних блоків комп’ютерів із інстальованим програмним забезпеченням (програми – емулятори азартних ігор), чорнові записи, а також грошові кошти в сумі 965 гривень, виручені від надання послуг азартного характеру.

Вся вилучена техніка направлена до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру у Львівській  області для проведення комп’ютерно-технічної експертизи.

Наразі поліція встановлює усіх осіб, які брали участь в організації діяльності підпільного грального закладу, для притягнення їх до відповідальності.

Триває досудове розслідування в рамках кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.203-2 КК України. Санкція статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом) передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Правоохоронці закликають громадян повідомляти про всі факти можливої протиправної діяльності грального бізнесу, у тому числі, на правах анонімності.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *