ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині колишній коханий зарізав жінку

|

На Львівщині затримали підозрюваного у вбивстві жінки. Всі обставини події встановлюються, за даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

ніж

До Бродівського відділення поліції 26 липня надійшло повідомлення від фельдшера одного із сіл району про те, що у приватному будинку, близько 22.05,  виявлено тіло 59-річної місцевої жительки із ознаками насильницької смерті.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що жінка померла від проникаючого ножового поранення в грудну клітку, яке було завдане кухонним ножем знайденим на місці злочину. Правоохоронці встановили, що до скоєння вбивства жінки причетний 54-річний житель одного із сіл Бродівського району, колишній співмешканець загиблої. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України.

«54-річний чоловік, проживав у сусідньому селі та інколи навідувався до колишньої співмешканки. У день вбивства він прийшов до неї і попросив, щоб жінка приготувала йому їсти. Між ними виникла сварка, оскільки жінка відмовилася приготувати йому вечерю. Розлючений відмовою чоловік схопив кухонний ніж і вдарив ним в груди жінку. Рана виявилася несумісною із життям, жінка померла до прибуття медиків», – розповів начальник Бродівського відділення поліції підполковник поліції Йосип Галицький.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України  (Умисне вбивство, – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *