ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині авто влетіло у пасажирський автобус: є жертви

|

На Львівщині у ДТП з автобусом загинула людина, ще троє – постраждали. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

2

Учора, 26 липня,  о 19:00 год. поблизу села Чишки Пустомитівського району на автодорозі Київ – Чоп водій легкового автомобіля “Mitsubishi L200” не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив  зіткнення   з автобусом “Neoplan” (який слідував без пасажирів).

1

Внаслідок аварії одна 52-річна особа загинула та  (три) особи, з них двоє дітей , отримали травми різного ступеню важкості, а саме:

– 2014 року народження, дитина, з травмами середнього ступеню важкості госпіталізована до Львівської комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги;

– 2016 року народження, дитина, з травмами середнього ступеню важкості госпіталізована до Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні;

– 1988 року народження, легкі травми, госпіталізована до Львівської комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Всі постраждалі мешканці міста Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *