ОСТАННІ НОВИНИ

Митники завадили контрабанді нових iPhone

|

У пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краковець – Корчова» під час митного контролю мікроавтобуса «Опель» працівники митниці виявили незаконне переміщення мобільних телефонів iPhone 6S. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

132

За даними митників, їх намагався ввезти до України громадянин України, мешканець  Львівщини  смугою руху «зелений коридор».

130

Під час візуального  огляду  автомобіля у  працівників митниці  виникла підозра про можливе переміщення прихованих від митного контролю товарів. Було прийнято рішення про поглиблений огляд транспортного засобу в спеціально обладнаному боксі. Там оглядова група виявила 9 мобільних телефонів. Вони  містились  за обшивкою салону автомобіля.

131

Так, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Телефони та автомобіль, вартість яких буде встановлено додатково, вилучено. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *