Свірзький замок запрошує на масштабний рок-фестиваль

|

28-30 липня на території замку Свірж у Львівській області буде свято для меломанів – 5-й ювілейний фестиваль «Woodstock Ukraine 2016». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

woodstock

Фестиваль Woodstock Ukraine відбувається вже п’ять років поспіль, останні 2 роки – у затишному та історичному місці – на території замку Свірж Львівської області. Мета проекту – об’єднати українців з різних частин країни, підтримувати благодійний волонтерський рух в Україні, розвивати музичну культуру. Гасло фестивалю – Мир, кохання, музика як і у фестивалю Woodstock`1969.

«Рішення проводити щорічний фестиваль Woodstock в Україні, як завжди підштовхнула ідея. Ідея створити місце, де молодь зможе спілкуватися на мові музики та свободи, місце, де ти можеш бути самим собою, відкинувши проблеми великого міста, поєднатися з природою, музикою та знайти нові знайомства з людьми, які мислять так само, як і ти: за мир, любов та музику.

Для нас важлива складова Woodstock — це виховання, поєднання молоді та розкриття потенціалу української рок-музики. Тут нові українські гурти мають змогу, з одного боку, показати свою творчість, а з іншого боку — побачити виступи західних рок-гуртів. Фестиваль завжди був та буде безкоштовним для відвідувачів, музиканти виступають, також, без гонорару — це константа», – розповідає організатор та член правління ВБФ «Серце до Серця» Євгенія Баранська.

woodstock1

Відвідувачі зможуть насолодитися різними музичними стилями, познайомитися з новими іменами і наживо послухати вже відомих виконавців. Цього року вже заявлені такі команди: TheSnuff (Чехія), Скрябін, «Дай дарогу» (Білорусь), ClockMachine (Польща), WILD PIG (Польща), українські рокери Sinoptik, Indytronics, Fontaliza, Detach, Фіолет, Тріставосемь, Arlett, EЁ.

Організатор фестивалю – Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця», який проводить благодійні акції, щоб зібрати гроші для лікування та діагностики дітей. На зібрані кошти фонд закуповує медичне обладнання та безкоштовно передає у користування в обласн дитячі лікарні України. Протягом 10 років фонд зібрав більше 25 мільйонів гривень.

Музиканти, глядачі та волонтери фестивалю Woodstock Ukraine живуть в наметовому містечку біля старовинного замку Свірж. Вхід безкоштовний, але потрапити на фестиваль зможуть тільки зареєстровані відвідувачі.

На території табору передбачена охорона, медпункти, магазини, кафе, працює кухня, душові кабіни, банкомат. Фестиваль по праву може вважатися найчистішим фестивалем – на території встановлюються сміттєві контейнери для сортування сміття, більше 150 біотуалетів. Під час проведення фестивалю і після закінчення гості і волонтери ретельно прибирають територію. Це принципове питання для організаторів і завдання – донести цей посил для учасників та гостей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *