ОСТАННІ НОВИНИ

Перший урок у школах присвятять 25-й річниці незалежності України

|

Перший урок у новому навчальному році Міністерство освіти і науки України пропонує освітянам присвятити відзначенню 25-ї річниці незалежності України. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві освіти і науки України.

Школа, дзвінок

Урок для учнів 1-4 класів пропонується провести на тему «Це наше і це твоє» з використанням мультфільмів, що побудовані на розповіді учнів. Мультиплікаційні фільми пропонується переглянути молодшим школярам на початку нового навчального року.

Для учнів 5-11-х класів урок 1-го вересня пропонується присвятити темі «Від проголошення Незалежності до нової України».

Разом з тим Міністерство наголошує, що вчитель може провести перший урок за власним сценарієм.

1 вересня загальноосвітні навчальні заклади також можуть взяти участь у Всеукраїнському учнівському конкурсі «Зміни до Конституції – нове обличчя місця, де ти живеш!». Інтелектуальні змагання проводяться серед учнів 5-11 класів загальноосвiтнiх навчальних закладів, зокрема, команд (класів) у три тури: І тур – шкільний; ІІ тур — районний (міський); ІІІ тур — онлайн-голосування, де визначиться переможець на всеукраїнському рівні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *