ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський силач «Тягнизуб» протягне два чудо-поїзди з дітьми всередині

|

На проспекті Свободи 27 липня о 12.00 рекордсмен Олег «Тягнизуб» Скавиш проведе тренування перед встановлення нового рекорду України та Гіннеса, потягнувши зубами одночасно два «Чудо-поїзди» з дітьми всередині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

Олег Скавиш є лікарем-педіатром ЗУСДМЦ, тому він вирішив свій новий рекорд спільно з благодійним фондом «Крила надії» присвятити благодійній меті – допомозі у зборі коштів на лікування дітей з онкологічними недугами – пацієнтів вище згаданого закладу.

Як повідомив рекордсмен, 6 серпня о 18.00 на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької відбудеться силове шоу «Рекорд заради життя», в котрому Олег «Тягнизуб» Скавиш встановить новий рекорд України та Гіннеса, потягнувши зубами одночасно два «Чудо-поїзди» з дітьми всередині.

Захід розпочнеться концертом відомих виконавців і буде початком благодійного марафону під гаслом «Разом потягнемо!»

«Хороша та світла мета сильної людини, ми радо підтримуємо ініціативу Олега та всебічно сприяємо у реалізації даної ідеї», – зазначив начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

Фото: galinfo.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *