ОСТАННІ НОВИНИ

Копи розшукують квіткових злодіїв

|

Правоохоронці встановлюють «Мисливців» за квітами, що з території господарства жительки Перемишлянського району викрали кущі троянд та лілій. Про це Львівському порталу повідомили  у відділі комунікації поліції Львівській області.

кущі троянд

До Перемишлянського відділення поліції звернувся 31-річний житель села Великі Глібовичі Перемишлянського району, який повідомив, що з території новобудови його матері у селі Великі Глібовичі,  24 липня, у період 12.00 – 13.00, невідомі викопали і викрали 5 кущів троянд, 2 кущі лілій та деревце туї. Сума завданих збитків становить 300 гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 КК України (Крадіжка – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років).

Правоохоронці закликають громадян з метою попередження крадіжок повідомляти дільничних інспекторів поліції  про місця стихійного продажу рослин та саджанців, де також можуть збувати викрадені з домогосподарств жителів Львівщини дерева і кущі.

Фото: hqwallpapers.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *