ОСТАННІ НОВИНИ

Бальчун обіцяє навести лад та реформувати до міжнародного рівня «Укрзалізницю» протягом півроку

|

Протягом найближчих півроку голова “Укрзалізниці” хоче перетворити її в міжнародну марку UZ Cargo International Про це він повідомив у Facebook.

залізниця

“Головною метою наших дій протягом найближчих шести місяців буде боротьба з корупцією. Зокрема, через запровадження прозорих тендерних процедур. Істотна зміна підходів – специфікації тендерів, що готуються під реалізацію проектів, повинні давати можливість отримати якомога більш ринкові пропозиції”, – написав Бальчун.

За його словами, багато уваги приділено змінам у пасажирських перевезеннях, підготовці до модернізації рухомого складу, запуску нових сполучень і покращенню сервісу для пасажирів.

“Від елементарної чистоти поїздів – до суттєвого підвищення якості обслуговування подорожуючих. Загалом підготовлені і найближчим часом почнуть впроваджуватись принципи плану відновлення нормальної діяльності у сфері пасажирських перевезень”, – зауважив Бальчун.

Він додав, що “у найближчі місяці буде запроваджено пілотну комп’ютерну систему, яка автоматично розподілятиме вагони між клієнтами, що унеможливить сваволю чиновників”.

“Ми вчинимо кроки щодо перевірки тарифної політики і почнемо набагато більш активну, ніж досі, міжнародну діяльність.  Протягом найближчих півроку ми хочемо створити міжнародну марку UZ Cargo International.
Треба зробити багато речей. Для цього у нас є продуманий план, що стане основою всіх дій на найближчі місяці”, – заявив Бальчун.

Еспресо

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *