ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові викрили банду квартирних злодіїв

|

У Львові працівники поліції затримали групу квартирних злодіїв. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

злодій

Так, до Залізничного відділу поліції  із заявою про крадіжку звернулася 51-річна львів’янка. Жінка повідомила, що 22 липня, у період  11.30 – 13.00, коли вона була відсутня в помешканні, невідомі зламали замки вхідних дверей і обікрали помешкання. Зловмисники заволоділи побутовою технікою, а також коштами в сумі 14000 гривень, 1139 доларів США та 90 євро.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, правоохоронці затримали чотирьох осіб причетних до крадіжки із квартири заявниці на вулиці Морозній. Всі четверо – раніше судимі жителі Львова, віком 29 – 33 років. В них вилучено знаряддя за допомогою якого вони зламували вхідні двері: «фомку», розвідний ключ, викрутки. Також у зловмисників вилучено гроші та побутову техніку, які були викрадені з квартири.

За цим фактом відкрито кримінальне  провадження за ч.3 ст.185 ККУ (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення). Зловмисникам загрожує до шести років тюрми. Правоохоронці перевіряють їх причетність до скоєння ряду інших злочинів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *