ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові набирають стажерів у сервісні центри МВС. Деталі

|

У Львівській області оголошено набір на стажування в сервісних центрах МВС. Про це Львівьскому порталу повідомили у прес-службі Центру.

права

Головний сервісний центр МВС України продовжує програму стажувань у сервісних центрах. Наразі, набір стажерів вже відбувся у Києві, Київській та Дніпропетровській областях.

З 25 липня оголошено набір на стажування в сервісних центрах МВС у Львівській області.

Мета програми стажування – відібрати, навчити та в майбутньому прийняти на роботу найкращих стажерів – молодих і талановитих чоловіків та жінок, які мають активну життєву позицію та готові починати з себе зміни в країні. Під час програми стажування учасники отримають знання, потрібні для роботи адміністраторами фронт-офісів сервісних центрів МВС.

Це посада державного службовця, яка прирівнюється до посади провідного спеціаліста, з офіційним працевлаштуванням, 40-годинним робочим тижнем з вівторка по суботу, місячною заробітною платою від 6 тисяч грн.

Посадові обов’язки адміністратора передбачають безпосереднє надання послуг з реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі (обміну) посвідчень водія та приймання іспитів, роботу з документами та базами даних, надання консультацій та інше. Ознайомитись із переліком послуг сервісних центрів МВС можна на сайті Головного сервісного центру МВС www.hsc.gov.ua у розділі Послуги.  Серед основних напрямів теоретичної підготовки: вивчення основ діяльності сервісних центрів МВС, основ ефективної комунікації, професійної етики та протидії корупції.

Вимоги до кандидатів:

  • громадянство України;
  • вік від 18 років;
  • закінчена вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра (спеціаліста);
  • відсутність судимостей;

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *