ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській області з’явились аферисти, що прикидаються працівниками фіскальної служби

|

Головне управління ДФС у Львівській області застерігає: на теренах Львівщини діють «телефонні аферисти», що прикидаються працівниками фіскальної служби і вимагають у людей гроші. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС України у Львівській області.

телефон

Так, минулого тижня спостерігались непоодинокі спроби вчинення шахрайських дій невідомими особами з метою протиправного заволодіння коштами суб’єктів господарської діяльності.

Схема наступна, зловмисники телефонують начебто від іменні або за дорученням керівництва органів державної фіскальної служби посадовим особам підприємств чи підприємцям , і під різними приводами намагаються отримати гроші. Наприклад, вони попереджають підприємця про буцімто заплановану податкову перевірку і пропонують її відмінити за конкретну винагороду тощо.

Про можливі шахрайські чи провокаційні дії «телефонних аферистів» просимо негайно інформувати управління внутрішньої безпеки головного управління ДФС у Львівській області за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 35, телефоном (032)  297-36-09.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *