ОСТАННІ НОВИНИ

Через невдале затримання хворого злочинця померла поліцейська?

|

У Києві померла працівниця нової поліції від хвороби, яку отримала в наслідок виконування поліцейського обов’язку. Про це на соїй сторінці у Facebook написав її колега Михайло Кіндракевич, передає Львівський портал.

1

Протягом півроку Аріна боролася з хворобою легень. Хіміотерапія, дитяче харчування, годування через крапельницю, величезна втрата у вазі. Останнім часом її стан погіршувався, жінка не могла їсти.

«Сьогодні цей світ покинула Аріна Кольцова. Друг, товариш, поліцейський, напарник… Ми познайомилися з Аріной рік тому на командирських курсах, деякий час працювали разом. Вона завжди була і залишиться дуже товариською, веселою, з відмінним почуттям гумору, яке супроводжувало її скрізь і в усьому. Легкого вітру і чистого неба. Сумуємо … #kyivpolice», – йдеться у поідомленні.

За словами самої Аріни, захворіла вона після Нового року при затриманні підозрюваного, який плюнув їй в обличчя. Через деякий час Аріна на плацу знепритомніла, і з тих пір перебувала на лікуванні у лікарні та вдома.

Зазначимо, що у Аріни залишилася неповнолітня дочка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *