Через корупцію затримали високопосадовця «Укрзалізниці»

|

Детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали начальника департаменту планування і контролю за закупівлями ПАТ «Укрзалізниця». Про це йдеться на сайті НАБУ, передає кореспондент Львівського порталу.

укрзалізниця

Посадовець підозрюється в участі у корупційній схемі заволодіння державними коштами під час проведення державних закупівель ДП «Укрзалізничпостач» (на даний час філія ПАТ «Укрзалізниця»). Даний злочин кваліфікується за ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Наразі готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Детективи та прокурори САП наполягатимуть на триманні його під вартою аби унеможливити втручання сторони захисту у хід досудового розслідування та виїзд підозрюваного за межі України.

Досудове розслідування триває.

Нагадуємо, детективами НАБУ спільно з прокурорами САП викрито схему заволодіння державними коштами під час проведення державних закупівель для потреб ДП «Укрзалізничпостач». Раніше було затримано та обрано запобіжний захід трьом підозрюваним у скоєнні даного правопорушення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *